De ce sa alegi programul de nutritie BASIC?


Alexandra Alexandru - 25/03/2019 - 0 comments

Multe persoane se regasesc in situatia de a nu putea scapa de cateva kilograme. Desi considera ca meniul lor este unul destul de echilibrat, variat si fara excese, si ca in programul zilnic exista o forma de miscare, simt ca parca nu fac ce si cat ar trebui pentru a avea kilogramele dorite.

Acest program de nutritie este indicat persoanelor care doresc sa slabeasca intre 3 si 5 kilograme, sa isi reorganizeze stilul alimentar sau pur si simplu au nevoie de opinia specialistului pentru a adopta un stil de viata sanatos. El se desfasoara pe o perioada de 45  de zile si este o varianta confortabila de a scapa de cateva kilograme in plus si de a invata cum sa te mentii.

Cine ar trebui sa apeleze la programul de nutritie BASIC?

  • persoanele care au cunostinte legate de nutritie, au citit destule informatii legate de alimente, calorii, diete etc, dar nu gasesc totusi calea optima care li se potriveste si le ofera rezultatul dorit.
  • persoanele care au intr-adevar un stil de viata echilibrat, dar au acumulat cateva kilograme in plus poate lasandu-se de fumat, schimbandu-si locul sau programul de munca sau cele care au adaugat si alte activitati care consuma mai mult timp decat in trecut
  • tinerele mame se pot afla si ele in randul celor care nu pot scap de 3-5 kilograme incapatanate si atunci acest program este cel potrivit, in special pentru faptul ca timpul alocat intalnirilor este redus.

Care sunt avantajele programului de nutritie BASIC?

  • Obtinerea de informatii nutritionale valoroase intr-un timp relativ scurt (o singura intalnire fata in fata, urmate de doua convorbiri telefonice)
  • Fiecare persoana ce alege acest program beneficiaza de consiliere legata de: cumparaturi (lista cu alimente si magazine), felul in care se combina alimentele pentru o digestie optima
  • Un cost redus pentru o dieta personalizata pe care o poti aplica pentru toata viata

O sa las mai jos marturia unei persoane care a ales programul Basic datorita distantei (locuieste in alt oras decat Bucuresti), al carui impact s-a resimtit asupra intregii familii.

„Intalnesti in viata oamenii potriviti in momentele potrivite. Pentru asta vreau sa va multumesc din suflet . Nu pentru faptul ca am slabit 10kg, ci mai ales pentru ca am reusit sa stabilesc o alimentatie potrivita si un mod de viata sanatos. Tot respectul si multa sanatate!”

Mai multe detalii despre programul de nutritie Basic poti citi aici: https://alexandra-alexandru.ro/programe-nutritie/

 

Related posts

Post a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *