aprilie 9

0 comments

Biscuiți digestivi cu scorțișoară

By Alexandra Alexandru


Acești biscuiți se numără printre cele 5 variante simple de făcut, păstrat și servit de mânuțe copiilor voștri (bine, mai puțin de făcut). Rețeta este simplă și nu are nevoie de multe ingrediente. Iată cum preparați biscuiți sănătoși și aromați pentru toate vârstele. Aveți nevoie de următoarele ingrediente:

100g făină de grâu integrală

100g fulgi de ovăz

1 linguriță  de praf de copt bio sau bicarbonat de sodiu

Îndulcitor după preferință (Green sugar, sirop de arțar, rapadura)

100g ulei de floarea soarelui presat la rece

2 linguri de lapte vegetal

Scorțișoară, vanilie după gust

Cum se prepară? Simplu: fulgii de ovăz se pun în râșnița de cafea și se mărunțesc (dar nu că o făină, să rămână totuși bucățele). Amestecăm ingredientele. Lăsăm coca obținută in frigider aprox. 15 minute. Întindem o foaie (atenție, se mai rupe) și tăiem biscuiți cu paharul sau cu forme de biscuiți. De preferat să facem acest lucru direct pe hârtia de copt pe care o punem în tavă și o băgăm la cuptorul încălzit în prealabil la 180 de grade.

Delicioși!!!!

Despre mine - Alexandra Alexandru

Sunt pasionata de nutritia si alimentatia umana, drept pentru care din 2014 ajut oamenii sa raspunda la intrebarile “Eu cum fac ca sa slabesc?’’, “ Eu ce mai mananc?”, “Cum scap de dependenta zahar?” “Cum ma mentin?” si sa implementeze schimbarile invatate de la mine pentru tot restul vietii.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>