iunie 18

0 comments

Pofta de dulce de după amiază

By Alexandra Alexandru


M-am “chinuit” cu kilogramele de când mă știu. Am ținut prima dietă la 16 ani, adică mult prea devreme. A durat 2 săptămâni și am slăbit 6 kilograme. De la 58 la 52. Vă dați seama ce a însemnat acest lucru pentru un organism în formare.

Nu mai știu exact cât timp am avut această greutate, dar știu că la 17 ani și jumătate ajunsesem la 47-48🤦🏻‍♀️. Ghici cum? Prin înfometare. Apoi m-am împrietenit cu viața de student de București, plecat de acasă, și după ani și ani am bătut și 65!

Ce vreau eu să spun de fapt este că orice persoană cu un istoric similar trebuie să aibă grijă fără oprire. Nu există pauză. Cum calci strâmb puțin, cum apar situații de viață neprevăzute, încărcate, solicitante sau te lași de sport, așa apar kilogramele în plus și ceva celulită de care nu aveai habar.

Și ce legătura are poza, poate vă întrebați😊. Ei bine, deși nu încurajez neapărat consumul de lapte la vârsta adultă, din cauza deficitului de lactază al organismului matur (o enzimă care digeră lactoza, glucidul din lapte), acest cappuccino este “prăjitura” mea de după-amiază, în zilele acelea când nu mai știi cum să “scoți cămașa”, iar mintea visează doar indiene și eclere. E momentul meu de plăcere și savoare și liniște.

Deci soluții sunt, pentru oricine, oricând. Important e să îți dorești cu adevărat să ții direcția. Poate vă prinde bine sugestia asta, acelora dintre voi care se regăsesc în povestea mea. A, și în plus, laptele este bio și fără lactoză🙃. Și desigur, nu exagerați cu cafeaua.😊

Despre mine - Alexandra Alexandru

Sunt pasionata de nutritia si alimentatia umana, drept pentru care din 2014 ajut oamenii sa raspunda la intrebarile “Eu cum fac ca sa slabesc?’’, “ Eu ce mai mananc?”, “Cum scap de dependenta zahar?” “Cum ma mentin?” si sa implementeze schimbarile invatate de la mine pentru tot restul vietii.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>