ianuarie 16

0 comments

Organizarea de workshop-uri: o linie importanta a activitatii mele in 2024

By Alexandra Alexandru

alimentatie sanatoasa, informatii nutritie, sport, stil de viata sanatos, workshop nutritie

In articolul trecut iti povesteam ca planuiesc sa fac o schimbare pe plan profesional, care imi aduce si mai multa implinire. Nu, nu renunt la nutritie, dar o duc la nivelul urmator! Astfel, o linie importanta a activitatii mele in 2024 este aceea de a organiza workshop-uri de nutritie si sanatate adresate femeilor care au acelasi scop ca si mine: grija fata de sine.

Imi doresc sa educ si sa ofer strategii de succes pentru o viata sanatoasa

Si daca pana acum am lucrat la firul ierbii, avand sesiuni individuale de consiliere nutritionala si evaluare, anul acesta imi propun un scop mult mai maret: acela de a te educa si astfel de a te convinge sa adopti un stil de viata sanatos si echilibrat, care sa iti aduca beneficii pe toate planurile. Imi doresc sa abordez diferite teme de interes care au rolul de reechilibrare pe toate cele trei planuri importante: odihna, miscare si nutritie, sa le dezvolt in compania unor femei ca tine, care vor sa se puna din nou pe primul plan si sa traiasca in mod constient, asumat si informat.

De ce imi doresc aceasta schimbare?

In primul rand, datorita nevoii care exista pentru astfel de sesiuni care sa te inspire sa iti organizezi stilul de viata intr-o lume in care totul se simte si se traieste pe repede inainte, o lume in care suntem asaltati olfactiv, vizual si emotional de foarte multi stimuli care ne ademenesc sa traim o viata dezordonata, cu o alimentatie dezechilibrata.

In al doilea rand, workshop-ul de nutritie si frumusete organizat in luna noiembrie si feedback-ul primit acolo mi-au deschis sufletul si mintea catre aceasta oportunitate de a educa si schimba vieti in mod real, confirmand ca eforturile mele in acest sens sunt atinse si apreciate de comunitatea formata in jurul meu.

In al treilea rand, pentru ca exista numeroase femei care isi doresc sa arate si sa se simta bine, dar nu au timp pentru a se ocupa de asta din cauza multitudinii de roluri pe care le indeplinesc: de mama, de sotie, de femeie de cariera. Astfel ca intotdeauna isi pun nevoile pe ultimul plan si se neglijeaza. Insa acest lucru poate fi prevenit cu bagajul de cunostinte necesar pentru a te organiza mai eficient si a te iubi mai mult.

Nu voi oferi diete, ci instrumente utile, informatie si putere

Sunt dietetician nutritionist si nu am fost niciodata adepta dietelor de slabit repetate si a infometarii, deoarece au un efect de boomerang, care nu este deloc in avantajul celor care le urmeaza. In schimb, intotdeauna am fost adepta informarii, educarii unui stil de viata sanatos care sa ii permita clientului meu sa ia cele mai bune decizii pentru el, fara presiune si frustrari. Asa ca in cadrul workshop-ului nu voi oferi diete sau retete minune de slabit. Voi oferi doar informatie valoroasa, parte din know-how-ul meu acumulat in urma a 10 ani de studiu si experienta. Voi oferi instrumente care sa te ajute sa ai dieta potrivita tie. Pentru ca informatia te face puternic si te ajuta sa obtii orice iti propui. Si pentru ca odata ce intelegi care sunt factorii care contribuie la bunastarea ta, iti vine mult mai usor sa ii pui in aplicare si sa ii respecti.

Asa ca, daca si tu rezonezi cu aceste idei si iti doresti sa arati si sa te simti bine, sa te autodisciplinezi si sa faci o schimbare a stilului de viata fara compromisuri si frustrari, ramai aproape de mine. Pregatesc workshop-uri noi si interesante in lunile ce urmeaza si te invit sa iei parte la ele. Daca ti-ar placea sa abordez anumite teme de interes in cadrul evenimentelor pe care le organizez, astept sugestiile tale.

Daca faci parte din conducerea unei companii si iti doresti sa le oferi angajatilor tai o motivatie in plus, contacteaza-ma pentru a pune la punct detaliile unui workshop pentru care iti vor ramane mereu recunoscatori.


Insert Content Template or Symbol
Despre mine - Alexandra Alexandru

Sunt pasionata de nutritia si alimentatia umana, drept pentru care din 2014 ajut oamenii sa raspunda la intrebarile “Eu cum fac ca sa slabesc?’’, “ Eu ce mai mananc?”, “Cum scap de dependenta zahar?” “Cum ma mentin?” si sa implementeze schimbarile invatate de la mine pentru tot restul vietii.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>