Sunt nutritionist, terapeut in terapii complementare – Nutritie, diete, stil de viata – cu o experienta de 10 ani in domeniul nutritiei, membru in ORDINUL PRACTICIENILOR de medicina al UNIUNII PRACTICIENILOR DE MEDICINA COMPLEMENTARA SI ALTERNATIVA

In anul 2008 am inceput colaborarea cu editura Coreus Publishing, ca si editor de carte. Din anul 2009 am inceput sa lucrez cu domnul profesor Gheorghe Mencinicopschi, fiind practic implicata direct si activ in tot ce inseamna elaborarea si editarea a patru lucrari foarte importante: „Si noi ce mai mancam?”, „Si noi ce mai mancam… ca sa slabim?”, „Revolutie in bucatarie”, dar si proiectul meu de suflet „Parinti altfel” (o lucrare cu informatii valoroase despre nutritia in timpul sarcinii, dar si cu recomandari legate de alimentatia sanatoasa a copiilor)

 

De-a lungul timpului am avut alaturi profesori de la care am invatat enorm, intalniti atat in cadrul cursurilor pe care le-am urmat, cat si in viata de zi cu zi, un bun sfatuitor fiindu-mi dr. Cristina Bogdan, care m-a consiliat cu profesionalism, rabdare si multa pricepere.

Ce a urmat, a fost firesc. Am inceput sa studiez si mai mult, sa citesc si sa imi aleg informatia cu grija. Fara falsa modestie trebuie sa spun ca stiu foarte clar sa separ informatia corecta de ceea ce am putea numi pseudostiinta (in acest noian de informatii aflate pe la toate colturile, in marea de specialisti in nutritie, in marea de trenduri si mode, este destul de dificil sa alegi ceea ce este corect).

Cursuri urmate

Curs Calificare Tehnician Nutritionist
Ministerul Educatiei Nationale / Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice
Curs Rolul Nutritiei in Terapia Bolii Canceroase
Spezialklinik Neukirchen – Germania si Institutul National pentru Medicina Complementara si Alternativa din Bucuresti
Medicina celulara - principii de baza si combinatii de elemente nutritive
Fundatia de Sanatate Dr. Rath
Elemente de nutritie vegetariana
Universitatea de Medicina si Farmacie Carol Davila