Legale

Site-ul alexandra-alexandru.ro se bazeaza pe puterea internetului, pe social media si pe recomandari. Credem in libertatea de exprimare, de alegere si in relatiile corecte dintre oameni.

Acest site nu prezinta continut care sa creeze conflict de interese.

Politica de email

Prin accesul la informatii dedicate pe acest site va asiguram ca toate adresele de e-mail sunt tratate cu maxima confidentialitate. Citeste pentru asta si Politica de confidentialitate de pe site. Aceste date nu vor fi vandute catre terti si nici nu vom da aceste date catre persoane sau institutii, decat in cazul in care actionam sub litera legii.

Vom folosi adresele de e-mail pentru a va tine la curent cu noutatile si pentru a va transmite noi informatii legate de activitatea www.alexandra-alexandru.ro

CAN-SPAM Compliance

In conformitate cu CAN-SPAM, toate mailurile trimise de catre noi specifica clar de unde sunt trimise si cine le trimite. In plus, toate mailurile contin informatia clara prin care va puteti sterge de pe lista pentru a nu mai primi informatii electronice de la noi.

Optiuni de dezabonare

Acest site ofera tuturor celor care sunt inscrisi in liste sa opteze pentru a nu mai primi comunicari din partea noastra, dezabonandu-se prin linkurile prezente la finalul oricarui email.

Utilizatorii care nu mai doresc sa primeasca mailuri de la noi pot sa foloseasca acesta optiune, accesand linkul de dezabonare din email.

Linkuri externe

www.alexandra-alexandru.ro poate contine linkuri externe catre alte surse si bloguri care sunt sau pot fi relevante pentru cititori. In acelasi timp noi nu putem garanta ca acele date sunt reale, corecte si nici nu controlam eventualele modificari ulterior publicarii lor.

Limitarea raspunderii

MATERIALELE PREZENTATE PE ACEST SITE SUNT PREZENTATE "ASA CUM SUNT" FARA GARANTII SAU ASIGURARI DE NICIUN FEL, INCLUZAND ASIGURARI CU PRIVIRE LA PROFITABILITATE, PROPRIETATE INTELECTUALA SAU ORICE FORMA DE TRATAMENT SAU DIAGNOSTIC IN NICIUN FEL DE SITUATII.

Drepturi de proprietate intelectuala

Toate materialele prezente pe acest site sunt proprietatea www.alexandra-alexandru.ro si a firmei care il opereaza. Uzul acestor informatii este interzis fara consimtamantul SC Good Nutrition Consulting SRL.

Nu puteti sa:

  • republicati continutul acestui site
  • sa vindeti, sa inchiriati sau sa revindeti materiale de pe acest site
  • sa copiati, sa reproduceti, multiplicati sau sa exploatati in vreun fel materiale de pe acest site
  •  folositi acest site pentru a va face reclama proprie si nici pentru a va promova in vreun fel.

Puteti sa:

  • folositi acest site intr-un fel in care nu ne afecteaza drepturile sau nu limiteaza sau opreste dreptul altcuiva de a se bucura de materialele de pe acest site
  • folositi un limbaj decent in relatia cu alti utilizatori, fara a folosi limbaj obscen, comportament indimidant care poate intrerupe fluxul normal al comunicarii pe acest site.

Pentru orice alte detalii legate de acest Disclaimer ne puteti scrie la adresa de mail contact@alexandra-alexandru.ro

>