Programe de nutritie 

CONSULTATIE 

Durata: 50 minute

pret 290 lei


daca ai nevoie doar de cateva Recomandari pentru o viata sanatoasa, fara kilograme in plus, de cateva tips & tricks pentru organizarea saptamanala a meselor si alcatuirea meniuluI TAU ZILNIC, aceasta consulTatie sIMPLA este pentru tine.CONSULTATIE + PLAN ALIMENTAR

Durata: 60 minute

pret 350 lei 

Daca ai nevoie doar de cateva Recomandari pentru o viata sanatoasa, fara kilograme in plus, de cateva tips & tricks pentru organizarea saptamanala a meselor, DAR SI DE UN MODEL CLAR DE MENIU CA SA TE INSPIRI IN CEEA CE PRIVESTE ALCATUIREA LUI ZILNICA, atunci aceasta consultatie este pentru tine.
PROGRAM ONLINE DE NUTRITIE - ”EU CE MAI MANANC AZI”

DIN CONFORTUL CASEI TALE AI ACCES acum LA 50 de pagini de informatii reale legate de nutritie, principii clare aplicabile in orice situatie,  Meniul tau pentru 10 saptamani, creat de mine integral, bazat pe toate studiile si experienta mea de 9 ani in domeniu, cu sute de oameni cu care am lucrat plus 29 de retete delicioase, nutritive si rapid de executat, care sa iti ofere mese gustoase dar si mai mult timp cu cei dragi, timp pentru cariera si viata sociala.


PROGRAM DE NUTRITIE BASIC

DURATA: 45 de zile

pret 950 lei 

Ai nevoie sa te organizezi putin si sa slabesti cateva kilograme? Te voi ajuta sa o faci oferindu-ti o un plan alimentar pentru  45 de zile plus recomandari valoaroase personalizate despre cum sa slabesti si sa te mentii in cele trei sesiuni cu mine. Acest program este indicat persoanelor care doresc sa slabeasca intre 3 si 5 kilograme, sa isi reorganizeze stilul alimentar sau pur si simplu au nevoie de opinia specialistului pentru a adopta un stil de viata sanatos. 


PROGRAM DE NUTRITIE ADVANCED

DURATA: 75 de zile

pret 1800 lei 

Acest program nu inseamna doar 6 intalniri si 5 meniuri, ci inseamna o colaborare stransa intre mine si tine, timp de 2 luni si jumatate, in care ai acces la mine permanent. El este indicat persoanelor care doresc sa slabeasca intre 5-7 kilograme, sa isi reorganizeze stilul alimentar si sa invete sa se mentina a la long.

Ce obtii: informatii valoroase despre nutritie, viata sanatoasa, cum si de ce ne afecteaza felul in care mancam activitatea de zi cu zi si raspunsuri la diverse intrebari care apar pe parcursul programului. El se intinde pe o perioada de 75 de zile la sfarsitul careia vei sti ce alimente sa alegi, cum sa le combini si cum sa ai un meniu sanatos in fiecare zi, fara frustrari si fara kilograme in plus. 


PROGRAM DE NUTRITIE PREMIUM

DURATA: 120 de zile

pret 2350 lei 

Acest program nu inseamna doar 8 intalniri si 8 meniuri, ci inseamna o colaborare stransa intre mine si tine, timp de 4 luni, in care ai acces la mine permanent.  Acesta este programul prin care eu te sustin si te ghidez indeaproape sa iti atingi scopurile. 

Fiecare intalnire presupune informatii valoroase despre nutritie, viata sanatoasa, cum si de ce ne afecteaza felul in care mancam activitatea de zi cu zi si raspunsuri la diverse intrebari care apar pe parcursul programului. Acest program se distinge prin faptul ca include una sau mai multe sesiuni de consiliere si asistenta la cumparaturi (un numar de intalniri din cele 8, hotarate impreuna), dar si consiliere zilnica, daca este cazul. El se intinde pe o perioada de 120 de zile la sfarsitul carora vei sti ce alimente sa alegi, cum sa le combini si cum sa ai un meniu sanatos in fiecare zi, fara frustrari si fara kilograme in plus


PROGRAM DE NUTRITIE-  ”FII PROPRIUL TAU NUTRITIONIST”

DURATA: 60 DE ZILE

pret: 1300 lei 


Pe parcursul acestui program eu voi fi coach-ul tau in nutritie si stil de viata, fara meniuri batute in cuie si fara reguli stricte. Abordarea va fi personalizata si vom ajusta impreuna mesele tale dintr-o paleta sanatoasa de alimente si posibilitati pe care le ai la dispozitie.  Acesta este programul prin care eu te sustin si te ghidez indeaproape sa iti atingi scopurile, pentru totdeauna.


>